Jachten
Nautical International Brokerage
Een jacht kopen
Een jacht verkopen
Proefvaart
Contact
Jachtbeveiliging
Brandbeveiliging
Taxaties en keuringen
Scheepshypotheek
Europeesche Meer aanbieding
Services

Graag zou ik op de hoogte gehouden worden van het laatste aanbod en nieuws.
De heer Mevr


Ik ben geintresseerd in:
Motorjachten
Zeiljachten

Jachtbeveiliging

                  

Voor de Beveiligingsmogelijkheden werken we samen met Asset Security. ZIj hebben diverse geavanceerde oplossingen voor de beveiliging van uw schip. 

Wereldwijd willen weten waar uw vaartuig is? 

Uw vaartuig vertegenwoordigd een aanzienlijke waarde en wat is het niet plezierig om de zorgen van een eventuele diefstal weg te nemen. De ‘Track en Trace’ unit van Innovative Asset Security werkt autonoom en bewaakt en beveiligd zonder om te hoeven kijken naar de externe stroomvoorziening gedurende de komende 3 jaar, adequate opvolging en effectief ingrijpen indien nodig. Het gaat tenslotte om uw gemoedsrust. 

Wekelijks laat de IAS unit weten of hij nog actief is, waar in de wereld uw vaartuig zich ook bevindt en zonder zich iets aan te trekken van klimatologische omstandigheden. Bij 80% verbruik van de lithium batterijen zal de unit zich melden en aangeven dat ergens in de komende maanden de batterijen vervangen dienen te worden.

De unit van IAS is wereldwijd verbonden met max. 40 satellieten en bij verplaatsing buiten de vastgestelde range van bv. 500m volgt een check of u als eigenaar zich gemeld heeft via onze backoffice, zo niet dan zal er een procedurele opvolging plaats vinden en bij negatieve reactie(s) uiteindelijk een doorschakeling naar de alarmcentrale voor verdere opvolging.

De primaire taak is natuurlijk het beveiligen van uw vaartuig, maar is meer mogelijk. Als Innovative Asset Security hechten wij ook veel waarde aan een scala van mogelijkheden via uw eigen internet prive web account met daarin o.a. opgenomen de registratie van vaartijden, de vaarroutes van de afgelopen periode en in de toekomstige volgende versie van de web account, het logboek van het vaartuig, de eventuele motorgegevens, gemaakte foto’s van b.v. de afgelopen vaarvakantie en een vaarplanning  om bij afwijking van de geplande route automatisch mensen of instanties te kunnen informeren.Meer info

home


NL | ENGLISH
Jachtbeveiliging