Jachten
Nautical International Brokerage
Een jacht kopen
Een jacht verkopen
Proefvaart
Contact
Jachtbeveiliging
Brandbeveiliging
Taxaties en keuringen
Scheepshypotheek
Europeesche Meer aanbieding
Services

Graag zou ik op de hoogte gehouden worden van het laatste aanbod en nieuws.
De heer Mevr


Ik ben geintresseerd in:
Motorjachten
Zeiljachten

Europeesche Meer aanbieding


                                      


 
Iedereen die verzekerd is bij Europeesche Verzekeringen heeft recht op meer. Op slimme producten en handige diensten om goed voorbereid op pad te gaan. Op meer zekerheid onderweg én op meer genieten. Wie meer meeneemt, haalt meer uit zijn vrije tijd. Daarom biedt Nautical International u samen met  de Europeesche de mogelijkheid uw schip te laten taxeren, inclusief een uitgebreide conditiescan, voor een speciale prijs!

Voor een conditiescan inclusief een officiële taxatie betaalt u slechts  299,50 euro*. 

 

Als trotse eigenaar van een pleziervaartuig, zorgt u in de regel goed voor uw bezit. Natuurlijk, zult u zeggen, uw schip vertegenwoordigt immers een grote waarde. Maar wat is nu eigenlijk die waarde van uw schip? Is dat een emotionele waarde of, ook niet onbelangrijk, een commerciële waarde? Wat krijgt u bijvoorbeeld uitgekeerd bij een totaal verlies? Dagwaarde of nieuwwaarde?

U wil uiteraard niet over één nacht ijs gaan wanneer het gaat om veiligheid. Daarom vraagt u zich af hoe het met de conditie van uw schip zit en wat de waarde daarvan is. Ook bij de aankoop van een schip denkt u daar over na.

Om een reëel antwoord te krijgen op deze vragen is normaal gesproken een uitgebreid en kostbaar onderzoek nodig. Denkt u hierbij aan een prijs van 1200 euro voor bijvoorbeeld kleine schepen zoals een sloep, speedboot en speedkruiser. Dit bedrag staat in geen verhouding tot de aanschafkosten.

Om u toch een goed en veilig gevoel te geven, hebben we in samenwerking met de Europeesche een tussenoplossing gerealiseerd. Het resultaat is een conditiescan inclusief officiële taxatie, waarbij de meest vitale delen en wezenlijke zaken op het gebied van veiligheid nader worden bekeken.

Tijdens de scan zal onder andere worden gekeken naar:

  • Romp, dek, opbouw, kuip en interieur;
  • Afvoerleidingen en afsluiters en lenspompen;
  • Elektrische installatie; inbouw gasinstallatie;
  • Stuurwerk; Motor inbouw;
  • Inventaris en apparatuur;
  • Brandblussers en verdere veiligheidsmiddelen

Let op!, deze scan is geen volledige technische keuring, maar heeft als doel te kijken naar de meest wezenlijke zaken die van invloed zouden kunnen zijn op de veiligheid en waarde van het schip.

Het vooraf vaststellen van de waarde voorkomt teleurstelling en discussies achteraf!

*De Scan inclusief taxatie voeren wij uit door heel Nederland voor schepen tot 15 meter lengte ( voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen geldt een meerprijs op aanvraag). Voor grotere lengtes of schepen in het buitenland ontvangt u een offerte. Alle genoemde tarieven zijn inclusief BTW en voorrijdkosten.

Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod, vragen wij u om het bijgevoegde aanvraagformulier zo volledig mogelijk in te vullen en naar ons te retourneren. Na ontvangst van het aanvraagformulier ontvangt u een bevestiging en nemen wij contact met u op voor het plannen van een afspraak.

U kunt het formulier ook downloaden en per e-mail retourneren naar info@nautib.com, onder vermelding van ‘Exclusief voordeel Europeesche Verzekeringen / Conditiescan’.

 

Direct naar Aanvraagformulier             Download Aanvraagformulier


Film aanbieding Europeesche


NL | ENGLISH